Vossen: "Wist niet dat ik scoorde"

Nico Wieme
| 9 reacties
Vossen: "Wist niet dat ik scoorde"
Foto: © SC

Jelle Vossen wist ook op het veld van Club Brugge de weg naar het doel te vinden. De Genkspits bracht zijn ploeg al vroeg op voorsprong. "Ik dacht in de fase daarvoor te kunnen scoren, maar ik miste de bal", vertelde Vossen na afloop.

Met een vreemde kopbal lukte Jelle Vossen al na vijf minuten de openingstreffer voor KRC Genk op het veld van Club Brugge. "Ik zag Thomas Buffel opkomen en ik ging naar de eerste paal. De bal kwam goed en ik wou scoren, maar ik miste mijn kopbal. Eigenaardig genoeg kwam het leer plots uit het niets op mijn hoofd en belandde zo in doel", vertelde de Genkspits aan Voetbalkrant.com.

Vossen toonde zich bijzonder tevreden met het punt dat Genk in extremis haalde bij Club. "Dit is een gouden punt. Drie kwart van de match speelden we met tien man. Ook na de 2-1 voor hen zijn we blijven knokken. Dit was onze moeilijkste match tot nu toe."

Kevin De Bruyne kreeg na twintig minuten al zijn tweede gele kaart aangesmeerd. Vossen wees daarvoor beschuldigend naar ref Kevin Blom. "De Bruyne zei mij dat er weinig aan de hand was bij de fout op Marcos. De ref voelde de wedstrijd absoluut niet goed aan. In een topmatch moet je met elf tegen elf kunnen spelen.

Ambities

Over de ambities van de Limburgers is de Genkspits duidelijk. "We blijven gewoon voor de top zes gaan. We moeten na die zestien op achttien nu niet gaan zweven en de lat hoger leggen. We bekijken het gewoon match per match."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties