Ramos heeft geen schrik voor Lukaku

Ramos heeft geen schrik voor Lukaku
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Door de botsing en de bijkomende gevolgen tussen Eliaquim Mangala en Felipe krijgt Victor Ramos opnieuw zijn kans bij Standard. Die verloor zijn plaats na de verlieswedstrijd tegen STVV.

De 21-jarige Braziliaan geeft uitleg over zijn verwijdering uit de basis. "Ik zat niet in mijn beste vorm", zegt Ramos in HNB. "Maar er waren nog spelers niet op niveau. Eigenlijk was de ploeg op dat moment op zoek naar zichzelf, de hele achterlinie incluis. Een slechte communicatie was een van de oorzaken. Met Laurent Ciman centraal naast mij gaat het beter. Hij communiceert veel beter dan Mangala, die minder ervaren is. Ciman is intelligent en de leider van de verdediging."

Zondag speelt Ramos dus tegen Anderlecht. "Zij zijn de uittredende kampioen en hebben met Romelu Lukaku een spits die de Belgische ploegen afschrikt. Ik heb respect voor hem, maar hij maakt me niet bang. Ik speel graag tegen spelers van het genre Adriano of Ronaldo. Lukaku is een sterke beer en zeer snel. Aan ons om hem af te stoppen. Iedereen in Luik kijkt uit naar de Clásico. Volgens mij is er geen favoriet en zullen details beslissen over winst en verlies."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties