Proto: "Standard zal het slachtoffer worden"

Proto: "Standard zal het slachtoffer worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na het pijnlijke Europese verlies staat Anderlecht zondagavond meteen voor een nieuwe belangrijke partij. De landskampioen gaat op bezoek bij rivaal Standard. De Luikse club moet het kind van de rekening worden na het verlies in Split.

Het late beslissende tegendoelpunt van afgelopen donderdag zorgde voor heel wat teleurstelling in de spelersgroep van Anderlecht. Silvio Proto zal echter niet als een geslagen hond afzakken naar Sclessin. "Integendeel. De enorme frustratie zal ons motiveren", aldus het sluitstuk van paars-wit.

Een bezoek brengen aan Standard vlak nadat je een Europese wedstrijd dramatisch hebt verloren, velen zien het als een slecht moment. "Daar ben ik het helemaal niet mee eens", aldus Proto. "Ik ben blij dat we zo snel kunnen spelen tegen Standard. Dat moet ons motiveren om alles te vergeten van donderdag."

"Ik hoop dat we zondag wraak kunnen nemen. Standard moet het slachtoffer worden van de goal die we incasseerden in de 96ste minuut. De sfeer is heel goed binnen de groep. De teleurstelling was uiteraard zeer groot aan het einde van de partij, maar ik heb niemand iets verweten. Ik weet dat iedereen zijn best deed", aldus Proto.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties