Charaï: "We kunnen Gent verrassen"

Jarryd Naegels
| 1 reacties
Charaï: "We kunnen Gent verrassen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent staat straks voor een duel tegen tweedeklasser KVK Tienen. De Buffalo’s zijn duidelijk favoriet, maar Tienen hoopt op een stunt.

Issame Charaï trekt straks met Tienen naar de Gent. De gewezen speler van KV Mechelen heeft geen goede herinneringen aan de tegenstander van vanavond. “Ik verloor hier met KV ook al is voor de beker.”

Gent is het aan zijn status verplicht om te winnen. In de competitie pakte het nul op zes en Europees kreeg het een pak slaag in Lissabon. “Het kan in ons voordeel zijn dat Gent straks zeer offensief moet gaan spelen”, denkt Charaï.

Tienen doet het dit seizoen behoorlijk goed en brengt aardig voetbal. Vorig weekend ging het wel verrassend onderuit tegen Boussu Dour. Bovendien komt het moeilijk tot scoren. “Dat is een kwestie van vertrouwen. Maar deze match staat apart. We mogen nu niet vrezen voor een pandoering”, besluit Charaï.

Wat denkt BWIN over de match?

Gent is natuurlijk favoriet. Tienen kan daarentegen zorgen voor een mooie stuiver als u daar geld op zet. U krijgt van ons 150 euro gratis om op deze match in te zetten. Schrijf u in via deze website en gok voor 150 euro gratis.

Gent wint en u hebt 150 euro gratis gewed: u krijgt 172.5 euro van BWIN.

Als Tienen wint, dan hebt u 2025 euro gescoord bij BWIN.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties