Filipovic mist strafschop: "Meer kansen dan G. Beerschot"

Filipovic mist strafschop: "Meer kansen dan G. Beerschot"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Pedrag Filipovic zal nog lang terugdenken aan de nederlaag op Germinal Beerschot. De 35-jarige kapitein van Eendracht Aalst trapte bij een 1-0-tussenstand een strafschop in de tribunes.

“Dat was het moment van de wedstrijd”, beseft Filipovic. “Voor de wedstrijd besliste ik nog dat ik een strafschop recht door doel zou trappen. De voorbije drie strafschoppen scoorde ik rechts in de hoek. Nu zou ik het anders doen.”

Filipovic mikte zijn elfmeter echter over de dwarsligger. “Hij was gewoon slecht getrapt. Geen excuses. Maar ik ga er niet van wakker liggen. Het was bijzonder jammer, maar als ik zondag opnieuw een strafschop krijg, trap ik hem opnieuw."

Over de wedstrijd van Eendracht Aalst was Filipovic wel tevreden. “In de eerste helft waren we de betere ploeg. En als je de kansen in de 90 minuten optelt, hebben wij er meer dan Germinal Beerschot.”

“Maar er was een groot verschil in efficiënte. Als we een foutje maakten, ging die bal binnen. Dat is het verschil tussen eerste en derde klasse. En die doelman heeft anders ook wel een heel goede wedstrijd gespeeld. De 3-0-eindstand is zeker een overdreven score. En we mogen niet vergeten om de fans te bedanken. Zij waren fantastisch, misschien wel de beste van België.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties