Genk krijgt gemotiveerde speler op bezoek

Genk krijgt gemotiveerde speler op bezoek
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Derdeklasser Coxyde heeft een hele busrit voor de boeg om zijn bekerwedstrijd tegen Racing Genk af te werken. De leider in de Jupiler League zou niet te veel problemen mogen kennen.

Maar natuurlijk is dit de Beker en verrassingen loeren altijd om de hoek. Trainer Frank Vercauteren zal een deel van zijn jongens waarschijnlijk rust geven en enkele bankzitters hun kans geven.

Voor Coxyde is de match tegen Genk een leuk tussendoortje. Veel kans geven ze zichzelf niet, maar hopen op een stunt is natuurlijk nooit ver weg. Daarvoor rekenen ze op hun 19-jarige aanvaller, Papa Sene. Een apart verhaal, want de Senegalees kwam illegaal aan in ons land.

“Ik heb mij de keuze voor Coxyde nog geen moment beklaagd.” Zijn asielvraag raakte in orde en de club regelde een appartement en een job voor hem. “We staan momenteel derde en ik scoorde al zes keer in de competitie en vijf keer in drie bekermatchen. De eersteklassers blijven mij ook bellen. Ik kijk er dan ook naar uit om tegen een eersteklasser te spelen."

Wat denkt BWIN over de match?

Genk is natuurlijk favoriet. Coxyde kan daarentegen een mooie stuiver opleveren als u geld inzet op een West-Vlaamse zege. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Genk de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 172.5 euro bij een gok van 150 euro.

Durft u wedden dat Coxyde wint, dan scoort u 1875 euro bij Bwin

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties