Koster: "Hebben alles geprobeerd met Nabil"

Steurbaut Kersten
| 58 reacties
Koster: "Hebben alles geprobeerd met Nabil"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Nabil Dirar werd dinsdag door Club Brugge naar de B-kern verwezen. De kans is reëel dat het avontuur van de Marokkaan bij de West-Vlamingen is uitgespeeld. “We hebben alles geprobeerd met Nabil”, aldus Koster.

De taal van Luc Devroe was duidelijk. “De verwijzing naar de B-kern kan ook definitief zijn”, aldus de sportieve manager van Club Brugge. “De eerstvolgende transferperiode is in januari. Het geduld van het bestuur is definitief op.”

“We hebben alles geprobeerd met Nabil”, zegt trainer Adrie Koster in HNB. “We hebben Nabil een boete gegeven, hem naar de B-kern gestuurd, een aai over de bol gegeven. We hebben alles getracht om hem in het gareel te krijgen.”

“Maar soms kun je te ver gaan. En dan helpt dat niet meer. Nabil heeft zijn excuses nog aangeboden, maar dit was een stap te ver voor mij.”

Perisic in Carré

Er duiken verhalen over het stapgedrag van de blauw-zwarte spelers op. Zo werd Ivan Perisic de avond voor de nederlaag op Germinal Beerschot gespot in dancing Carré. De Kroaat kreeg gisteren, net als Vadis Odjidja, een geldboete. “Om welke reden is niet belangrijk”, aldus Devroe.

“Ik denk dat we vandaag een duidelijk signaal gegeven hebben aan de spelers dat het zo niet verder kan. Ik hoop dat iedereen de boodschap heeft begrepen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties