Radzinski: "hopelijk vaker met Cavens en Sonck"

Dennis Smeyers
| 4 reacties
Radzinski: "hopelijk vaker met Cavens en Sonck"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tomasz Radzinski brak de ban voor Lierse tegen tweedeklasser Rupel Boom. Na zijn doelpunt liepen de Pallieters moeiteloos uit.

"Ik heb kunnen profiteren van de flater van de keeper", vertelde Radzinski na de wedstrijd. De snelle Canadees gaf wel toe dat het tot zijn doelpunt zeker niet gemakkelijk liep. "Nee, Rupel Boom is een ploeg met veel vertrouwen, en dat kon je in het eerste kwartier zeker zien. Na het doelpunt waren we echter superieur. Het was goed voor het vertrouwen, ook al was het zeker niet mijn moeilijkste goal."

"Maar goed, zaterdag had mijn kans ook gewoon binnen moeten gaan, ik heb al twintig keer opnieuw naar die misser tegen Zulte Waregem gekeken, die had ik gewoon moeten maken." Lierse speelde vanavond wel erg aanvallend, met naast Radzinski ook Sonck en Cavens in de spits. Waarschijnlijk zal dat niet vaak meer gebeuren?

"Tja, hopelijk wel, en waarom ook niet? We krijgen niet veel doelpunten tegen, maar we maken er te weinig. Nu de verdediging er meer en meer begint te staan, kunnen we aanvallende risico's beginnen nemen. Tenslotte is het vandaag ook pas na het doelpunt beginnen lopen, dus doelpunten veranderen een wedstrijd wel."

De beker is voor Radzinski alvast niet de hoofdzaak, de competitie primeert. "Deze zege is vooral goed voor het vertrouwen. De spitsen scoren weer, en er vliegt eens een vrije trap mooi binnen, dat zal ook deugd doen voor Nicaise. Deze zege is ook voor de supporters, die dit seizoen nog niet van een zege mochten proeven. Ze doet deugd, deze zege", besluit de spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties