Wetteren gelooft in stunt bij de buren

Wetteren gelooft in stunt bij de buren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standaard Wetteren krijgt dichte buur Lokeren over de vloer. Bij Wetteren hopen ze op een stunt. Net als Lokeren verloor de tweedeklasser al vijf wedstrijden op rij niet meer.

Lokeren hoeft voor zijn bekerverplaatsing niet ver te rijden. Lokeren en Wetteren liggen immers slechts 20 minuten van elkaar. In de eigen competitie is Lokeren op dreef met vijf overwinningen op rij. In de beker willen ze die lijn doortrekken, maar trainer Peter Maes is ook van plan enkele jongens rust te geven.

Standaard Wetteren staat momenteel op de negende plaats in de tweede klasse. "Ik zag Sporting tegen Club Brugge. Er staat een stevig blok. Twee jaar geleden gingen we er in Bergen uit na strafschoppen. Vorig jaar haalde Sporting Charleroi het op een diefje na verlengingen. In de beker kan alles. Dat soort wedstrijden zorgt voor een andere benadering én beleving", aldus Bart De Smet, speler van Wetteren.

Wat denkt BWIN over de match?

Lokeren is natuurlijk favoriet. Wetteren kan daarentegen een mooie stuiver opleveren als u geld inzet op een zege van Standaard. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Lokeren de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 247.5 euro bij een gok van 150 euro.

Durft u wedden dat Standaard Wetteren wint, dan scoort u 649.5 euro bij Bwin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties