Wie viert er carnaval op het Kiel?

Steurbaut Kersten
| 27 reacties
Wie viert er carnaval op het Kiel?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

“En op het Kiel is ’t carnaval.” De song is in supportersmiddens uitgegroeid tot een echte klassieker. Zowel bij de Antwerpse club als bij zijn tegenstanders. Wie mag er vanavond met recht en reden het lied inzetten?

Het getergde Germinal Beerschot heeft absoluut een opsteker nodig om de rug te rechten na de 5-1-blamage op KV Mechelen. “Ik voel me belachelijk gemaakt”, was trainer Glen De Boeck hard na de wedstrijd.

De Boeck kan rekenen op de steun van voorzitter Herman Kesters, maar mocht het gisteren wel uitleggen aan het directiecomité. Een nederlaag tegen Eendracht Aalst brengt een rampscenario als dat van twee jaar geleden, toen werd Harm Van Veldhoven de laan uitgestuurd na de uitschakeling tegen Racing Mechelen, dichterbij.

“Dat moeten we absoluut vermijden”, stelt verdediger Philippe Clement. “En het zou leuk zijn om nog eens mee te doen voor een prijs. De beker is de ideale kans daarvoor.”

Makkelijk zal het echter niet worden. Eendracht Aalst is de absolute smaakmaker in derde klasse en staat in zijn reeks zeven punten los. De Oost-Vlamingen worden vanavond gesteund door een 1000-tal enthousiaste fans. Vieren zij vanavond carnaval op het Kiel?

Wat denkt BWIN over de match?

Germinal Beerschot is ondanks de slechte prestaties favoriet. Eendracht Aalst kan daarentegen verrassen en een mooie stuiver opleveren als u geld inzet op een zege voor de Oost-Vlamingen. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Germinal Beerschot de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 217,5 euro bij een gok van 150 euro.

Durft u wedden dat Eendracht Aalst wint, dan scoort u 780  euro bij Bwin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties