Ciman: "Trekfout op Geraerts? Hij ook op mij"

Nico Wieme
| 9 reacties
Ciman: "Trekfout op Geraerts? Hij ook op mij"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laurent Ciman keerde met Standard terug naar de plaats des onheils voor hem. Over zijn periode bij Club wou de rechtsachter niet meer praten, wel over de topper en over het getrek bij het eerste doelpunt.

Laurent Ciman maakte een heldere analyse van de wedstrijd. "Ik vond Standard in de eerste helft beter dan Club. Je merkte wel dat beide ploegen het moeilijk hadden om de juiste oplossingen te vinden. Club speelde voor de rust veel met lange ballen en met iemand als Dorege Kouemaha moet je altijd opletten. Wij hebben de thuisploeg onze wil opgelegd. In de tweede helft hebben we heel wat kansen gecreëerd."

Op het halfuur klommen de Rouches op voorsprong dankzij een owndoelpunt van Jeroen Simaeys. Voorafgaandelijk was er een duel tussen Ciman en Karel Geraerts waarbij de centrale verdediger van Standard aan het shirt van de Limburger leek te trekken. "Zegt Geraerts dat het doelpunt moest afgekeurd worden omdat ik aan zijn mouw trok? Dat hij dan eens goed naar de beelden kijkt, dan zal hij zien dat hij ook aan mijn shirt trekt."

Geschorst

Een kwartier voor tijd mocht Ciman zich vroegtijdig gaan douchen na een tweede gele kaart. "Mijn eerste kaart was voor protest bij het eerste doelpunt van Club. Die sanctie was terecht. Die tweede kaart was een lachertje. Akkoord, ik maakte een fout op Jonathan Blondel, maar dat was toch geen geel waard. Nu ben ik geschorst tegen Eupen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties