Rechterflank Liverpool bijna uit lappenmand
Yves Dekoning
| 0 reacties
Rechterflank Liverpool bijna uit lappenmand
Foto: © SC

De ziekenboeg van Liverpool FC zal weldra enkele klanten verliezen. Een paar belangrijke spelers staan op de rand van de terugkeer. Dit kan de Reds een boost geven op zoek naar de goede vorm.

Liverpool FC spartelt door enkele donkere maanden, maar wist zijn laatste twee wedstrijden te winnen. Met de terugkeer van enkele basisspelers kan weldra het vertrouwen helemaal terugkeren. Glen Johnson zal donderdag tegen Napoli zijn wederoptreden maken. Het is nog niet duidelijk hoe lang de rechtsback zal meespelen, maar volgens Roy Hodgson zal hij zeker in actie komen. Johnson heeft vier matchen gemist door een spierblessure.

Dirk Kuijt en Joe Cole hebben een kans om zondag Chelsea te halen, maar die kans lijkt klein. Cole zou tien dagen buiten strijd zijn met een kleine scheur > meer info <. Kuijt hervat vrijdag pas de groepstrainingen, maar Hodgson zou hem zondag wel willen opstellen als alles goed verloopt. 

Liverpool zal het nog een tijdje zonder Daniel Agger moeten stellen. De Deense verdediger sukkelt met een kuitblessure die moeilijk heelt. Sotirios Kyrgiakos heeft dan weer last van zijn lies. Het probleem is niet te erg, maar hij mocht uit voorzorg dinsdag rusten. Het is niet duidelijk of Hodgson de ervaren Griek donderdag tegen Napoli zal sparen.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties