Andrews: "Antwerp leeft dankzij de fans"

Dirk Pieters
| 31 reacties
Andrews: "Antwerp leeft dankzij de fans"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Colin Andrews zit momenteel zonder werk. De ex-trainer van Antwerp heeft zijn eerste dag er op zitten zonder op het voetbalveld te staan. Een pijnlijke ervaring voor Andrews.

 “Natuurlijk zie ik er van af. Ik kreeg al een hele hoop kaartjes en smsjes met steun, maar toch doet zo’n afscheid pijn. Het doet allemaal wel deugd, maar ik ben mijn passie kwijt. Ik vond het een eer om voor die club te mogen werken. Antwerp is en blijft nummer één. Dat is traditie, authentieke voetbalsfeer. En dan die supporters, man toch. Die mensen zijn uniek. Antwerp overleeft bij gratie van die schitterende fans”, aldus de coach in HNB. 

Ook de spelers zal Andrews absoluut missen. “Ik heb altijd een schitterende relatie gehad met mijn jongens. Velen zijn ook onder mij in de eerste ploeg gekomen, dat schept een band.” Nooit lag Andrews onder vuur bij de spelers, maar vooral ook niet bij de supporters van Antwerp. “Trainer zijn van een club met zo’n fanatieke supporters is nooit simpel, maar ik kreeg weinig of geen kritiek. Zij begrepen de situatie en dat is knap.” 

De meeste fans van Antwerp hoopten eventueel op een andere functie voor Andrews, maar dat zit er niet meer in volgens Paul Bistiaux. “Hoe moeilijk ons dat ook valt, maar eens je hoofdtrainer bent geweest, is er geen weg terug. Toch is Colin een schitterend mens. Hij is een klassevent met een rood-wit hart en zijn clubliefde is echt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties