Akpala: "Opgelucht dat ik rentree kan maken"

Jarryd Naegels
| 10 reacties
Akpala: "Opgelucht dat ik rentree kan maken"
Foto: © SC

Joseph Akpala heeft drie maanden niet gespeeld bij Club Brugge. De Nigeriaan is echter helemaal hersteld van zijn blessure en verschijnt straks wellicht weer aan de aftrap. “Ik ben blij dat ik weer kan spelen.”

Akpala zal straks eindelijk zijn rentree kunnen maken. “Ik had nooit eerder zo’n zware blessure. Vanaf het begin dacht ik maar aan één ding: zo snel mogelijk weer spelen. Ik ben opgelucht dat het eindelijk zover is.”

En hij zal meteen moeten scoren. Want Dorge Kouemaha maakt bitter weinig doelpunten dit seizoen. “Hij mag de moed niet verliezen. Hij moet hard blijven vechten nu. Ik weet hoe hij zich voelt en praat veel met hem. Misschien krijgt hij wel een boost nu hij op de bank moet zitten”, zo gaat hij voort in de kranten.

De Nigeriaanse spits moest met lede ogen aanzien hoe blauw-zwart de ene partij na de andere verloor. “Ik zag al die duels zonder dat ik daar iets aan kon doen. Dat is enorm frustrerend. Niemand is blij op dit moment als hij naar de stand kijkt. Ik ben er wel zeker van dat we de top-zes gaan halen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties