Brepoels: "Belangrijke stap gezet"

Ruben Philippe
| 0 reacties
Brepoels: "Belangrijke stap gezet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sint-Truiden is de laatste weken aan een opmars begonnen. De Limburgers bengelden lange tijd op de degradatieplaatsen, maar met de 9 op 9 van de afgelopen wedstrijden heeft Brepoels opnieuw meer ademruimte.

Zaterdag kreeg de reeks overwinning tegen Lierse en Club Brugge een navolging op eigen veld tegen KV Kortrijk. Het was opnieuw Wim Mennes die zijn ploeg de drie punten schok na een doelpunt uit vrije trap. "Het was wachten op die ene kans, die ene vrije trap die zou binnengaan. En dan gebeurt het toch. Ik ben echt fier op mijn spelers", glundert Guido Brepoels na afloop.

Na de negen op negen heeft STVV wat meer ademruimte gekregen. De voorsprong op eerste degradatieplaats, momenteel bezet door Lierse, bedraagt al elf punten. "Zeker van de redding zijn we nog niet, we hebben een belangrijke stap gezet, dat wel."

Brepoels mag zich tijdens de winterstop ook aan nieuwe spelers verwachten. "Die garantie heb ik afgelopen donderdag nog eens gekregen van de voorzitter", aldus de gelukkige oefenmeester.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties