Koster: "Vertrouwen putten uit deze prestatie"

Steurbaut Kersten
| 29 reacties
Koster: "Vertrouwen putten uit deze prestatie"
Foto: © SC

Club Brugge heeft Europa verlaten met een nederlaag tegen Villarreal. Toch was trainer Adrie Koster tevreden met de prestatie van zijn spelers. “Hier moeten we vertrouwen uit putten.”

“We hebben een goede wedstrijd gespeeld en ons eerste doelpunt komt er na een schitterende aanval”, aldus Koster. “Jammer dat we na de 1-0 de rust niet kunnen bewaren. De 1-1 komt er veel te snel, maar toonde wel hun kwaliteit. Capdevilla levert een uitstekende voorzet en Rossi loopt zich goed vrij om die binnen te koppen.”

Vanop de stip maakte Rossi de 1-2. “Die strafschop was een twijfelgeval. Maar als hij die fluit moet hij ook aan de andere kant de bal op de stip leggen. Kouemaha wordt duidelijk aan zijn truitje getrokken. En dan was er nog het afgekeurde doelpunt. Ik heb de beelden bekeken en dat was duidelijk geen buitenspel. Die fases bepalen wel de wedstrijd.”

“Maar we hebben vandaag een goede teamprestatie geleverd. Ik stel vast dat we over een goede groep beschikken. Het maakt niet uit wie er speelt. Dat is een groot pluspunt.”

Zondag komt Anderlecht naar Brugge. “Dat is een andere wedstrijd, maar voetballend moeten we niet onder doen voor Anderlecht. Al is dat geen garantie op succes, maar wel een basis voor een goede prestatie.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties