Bölöni: "Oké, ik ben een klootzak"

Fabian Morren
| 20 reacties
Bölöni: "Oké, ik ben een klootzak"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laszlo Bölöni is sinds kort aan de slag bij Lens. Voor de Hongaarse Roemeen betekent het een terugkeer naar Frankrijk, waar hij eerder al werkzaam was.

Bölöni was sinds september werkloos. Voordien was hij aan de slag bij Al Wahda. "Sommigen zeggen dat het deugd doet om er eens uit te zijn, maar ik werd er nijdig van", zegt de coach in L'Equipe. "Soms weigerde ik zelfs te kijken naar de voetbalmatchen op tv. Het deed te veel pijn."

Bölöni bewaart geen goede herinneringen aan zijn vorige passage in Frankrijk. Toen werd hij ontslagen bij AS Monaco. "Monaco was een breekpunt voor mij", zegt Bölöni. "Oké, ik ben een klootzak. Ik ben een slechte coach en een slechte psycholoog. Ik ben ook veel te streng voor mijn spelers, alles wat je maar wil."

"Mijn periode bij Monaco heeft mij veel pijn gedaan, maar achteraf is gebleken dat er bij Monaco meer problemen waren dan enkel de trainer. Ik weet wat ik al had gedaan en wat ik nog gedaan heb."

De voormalige trainer van Standard ligt niet wakker van zijn imago. "Ik heb me nooit bezig gehouden met mijn imago, daar ben ik veel te arrogant voor. Het laat me koud wat de journalisten allemaal over mij schrijven. Het enige dat telt zijn de resultaten en mijn club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties