Keane op de keien gezet bij Ipswich Town

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Keane op de keien gezet bij Ipswich Town
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roy Keane (foto) is niet langer de manager van de Engelse tweedeklasser Ipswich Town. De club uit het oosten van Engeland gooide de Ier op straat omwille van de tegenvallende resultaten.

Ipswich Town verloor van zijn laatste negen wedstrijden maar liefst zeven keer en dat kon niet langer door de beugel van het clubbestuur. Ipswich staat hierdoor op een zeer teleurstellende negentiende plaats in de stand in The Championship. Roy Keane had bij zijn aanstelling nochtans de opdracht gekregen de club terug te brengen naar de Premier League en kreeg hiervoor ook tien miljoen euro om spelers aan te kopen.

Ipswich Town deed het wel al goed in de League Cup waar de halve finale werd gehaald. Het moet nu met Arsenal uitmaken wie naar de finale mag. Maar voor het clubbestuur is promotie naar de Premier League belangrijker en dus mag Keane ophoepelen. De Ier voelde maandag al zijn ontslag aankomen: "Ik doe mijn best, maar als dat niet volstaat, moet ik leven met de consequenties", zei hij na de nederlaag tegen Nottingham Forest.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties