Lommel boekt ruime zege tegen Rupel Boom

Maarten Van Bever
| 14 reacties
Lommel boekt ruime zege tegen Rupel Boom
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lommel United kende in eigen huis weinig problemen met Rupel Boom. Het won met zware 4-1 cijfers en behoudt de leiding in tweede klasse. Ook OH Leuven en Bergen lieten geen steken vallen. Dender ging thuis wel onderuit tegen Tubeke.

De leider in tweede klasse domineerde de wedstrijd tegen Rupel Boom, maar kon pas in de tweede helft de score openen. Topschutter Ketting zette een penalty feilloos om en scoorde zo zijn veertiende van het seizoen. Pinxten, Azevedo en nogmaals Ketting diepten de score verder uit.

Bergen won op het veld van Wetteren met 2-3, mede dankzij twee goals van nieuwkomer Jérémy Perbet. Door het verlies van Dender tegen Tubeke, wippen de Henegouwers naar plaats drie in de rangschikking. OH Leuven handhaaft zich op de tweede plaats na een 2-3 zege tegen Boussu-Dour gisteren.

Waasland-Beveren kwam niet verder dan een scoreloos gelijkspel tegen Doornik. Antwerp won de provinciederby tegen Turnhout met 2-0 en Brussels zette Oostende met 1-0 opzij. Heist tenslotte verloor op eigen veld van Wezet.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties