Ex-Mechelaar wil met Jordanië naar kwartfinales

Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Ex-Mechelaar wil met Jordanië naar kwartfinales
Foto: © SC

Abdallah Deeb hoopt deze middag met Jordanië door te stoten tot de kwartfinales van de Asian Cup. De aanvaller speelde ooit voor KV Mechelen in ons land.

"We speelden goed tegen Saoedi-Arabië en Japan, deze resultaten hebben ons weer op de kaart geplaatst, net als in 2004, toen we de kwartfinales van de Asian Cup haalden", aldus ex-Mechelaar Deeb.

Jordanië heeft vamiddag om 14u15 genoeg aan een gelijkspel tegen Syrië om zich te kwalificeren. "We hopen hetzelfde niveau te halen als in de vorige twee wedstrijden. Het zou een hele prestatie zijn om tot de beste acht van het continent te behoren."

Deeb was de eerste Jordaniër ooit in de Belgische competitie en hij scoorde ook het eerste officiële Jordaanse doelpunt ooit op de eindronde van een FIFA-tornooi. In 2007 trof hij raak op het WK U20 in Canada tegen Zambia.

"Ik hoop het team goed te kunnen helpen. Ik speel nu als diepe spits, maar dat is eigenlijk niet mijn positie. Maar daar geef ik niet om. Individuele belangen zijn niet aan de orde. We willen doorgaan naar de volgende ronde, dat is ons enige doel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties