AC Milan vlot voorbij Bari

Maarten Van Bever
| 2 reacties

AC Milan heeft zich zonder al teveel moeite weten te plaatsen voor de volgende ronde van de Coppa Italia. De koploper van de Serie A versloeg donderdagavond Bari met 3-0. Robinho kroonde zich tot matchwinnaar met een doelpunt en twee assists.

Binnen twintig minuten nam AC Milan de leiding toen Robinho de bal meegaf aan Ibrahimovic en de Zweed koel binnenschoot. Op slag van rust werd de score verdubbeld. Via Cassano belandde het leer bij Robinho, die op zijn beurt teruglegde op de instormende Alexander Merkel: 2-0.

Halverwege de tweede helft legde Milan de eindscore vast. Merkel gaf een prachtige steekpas op Robinho, die beheerst afwerkte. Door de overwinning plaatst AC Milan zich voor de kwartfinales van de Italiaanse beker. Daarin neemt de club het op tegen Sampdoria.