Inter en Milan naar halve finales

Manuel Gonzalez
| 12 reacties

Zowel Inter als Milan hebben zich gisteren geplaatst voor de halve finales van de Coppa Italia. Bij Milan debuteerden nieuwelingen Mark Van Bommel en Urby Emanuelson in de basis.

Van Bommel speelde als verdedigende middenvelder terwijl Urby een rol net voor hem als aanvallende middenvelder kreeg toebedeeld. Cassano, op bezoek bij zijn ex-club Sampdoria en Zlatan, begonnen op de bank.

Via Pato zette Milan de thuisclub in de eerste helft al op een 0-2 achterstand. Vroeg in de tweede periode kopte Guberti de aansluitingstreffer binnen maar verder kwam Samp niet meer.

Inter won de topper bij Napoli na een spannende wedstrijd. Na 120 minuten stond het 0-0. Strafschoppen brachten de beslissing en daarin toonde de landskampioen zich de betere.

Palermo plaatste zich dinsdag al voor de halve finales. Straks staat met Juventus - AS Roma nog een klassieker op het programma in het bekertornooi.