"Sommigen dachten dat we al gered waren"

Fabian Morren
| 10 reacties
"Sommigen dachten dat we al gered waren"
Foto: © SC

Zaterdag is er de degradatietopper tussen Sint-Truiden en Eupen. Na een 3 op 15 moet Eupen dringend eer punten pakken. We weten dat STVV thuis sterk voor de dag komt, dus in de eerste plaats gaan we proberen niet te verliezen", zegt Marc Hendrikx.

"Op dit moment maken we geen al te beste periode door", weet Hendrikx in HBvL. We proberen elke match gretig aan te vatten, maar behalve de partij tegen Standard, is dat dit jaar nog niet gelukt. Niet iedereen speelt momenteel op niveau en dat voelen we. Onze reeks van eind 2010 hebben we niet kunnen doortrekken."

"Sommigen dachten dat we al gered waren. De cadeautjes worden echter niet met Nieuwjaar uitgereikt, maar aan het einde van het seizoen. Er is een collectief gesprek geweest en daar zijn enkele dingen gezegd. De neuzen wijzen nu weer allemaal in dezelfde richting. Als enkele spelers hun beste niveau weer kunnen halen, dan gaan we ons alsnog redden."

De wedstrijd tegen STVV wordt een cruciale, beseft Hendrikx. "Het is warm beneden in het klassement. De ploeg die morgen drie punten pakt, doet hoe dan ook een gouden zaak. We zullen elke match moeten harken. Ieder punt dat we in onze kruiwagen kunnen gooien, is meegenomen. Elke wedstrijd wordt belangrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties