Coosemans: "Ik ben niet iemand die keet schopt"

Fabian Morren
| 10 reacties
Coosemans: "Ik ben niet iemand die keet schopt"
Foto: © SC

Colin Coosemans is na het vertrek van Stijn Stijnen de onbetwistbare nummer één geworden dit seizoen bij Club Brugge. "Maar ik ga nu niet verklaren dat ik er klaar voor ben om nummer één te blijven", zegt hij in HLN.

"Niemand had verwacht dat het zo snel zou gaan voor mij, zeker ik niet", vertelt de 18-jarige doelman. "Maar niemand had ook verwacht dat het zo snel zou gaan voor Thibaut Courtois en die zal aan het einde van het seizoen toch veertig matchen gespeeld hebben."

"Kijk, ik vind mijn geleverde prestaties tot nu toe goed, maar ik ga nu niet verklaren dat ik klaar ben om nummer één te blijven. Daar moeten andere mensen over oordelen", zo zegt Coosemans.

Wat als hij zijn titularisplaats opnieuw kwijt raakt? "Hadden ze in het begin van het jaar gezegd dat ik nu nummer drie zou zijn en volgend seizoen nummer twee, dan had ik daar met mijn ogen dicht voor getekend", reageert hij.

"Het is ook te zien wié er komt. Als dat iemand is die echt veel beter is dan mij, dan ga ik heus de boel niet op stelten zetten. Ik ben niet iemand die keet schopt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties