Dury: "Laat anderen ons maar titelkandidaat noemen"

Steurbaut Kersten
| 20 reacties
Dury: "Laat anderen ons maar titelkandidaat noemen"
Foto: © SC

AA Gent is door het puntenverlies van Racing Genk en Anderlecht weer wat dichter bij de eerste plaats gekropen. Elimane Coulibaly droomt zelfs al van de dubbel. Trainer Francky Dury behoedt zich echter voor zware uitspraken.

Dury wil met AA Gent voor de opperste beloning gaan.“Maar als je eerlijk bent, moet je toegeven dat die andere clubs behalve een hoger budget en kwalitatief sterke selecties vooral ook meer ervaring hebben op dit niveau”, zegt de opper-Buffalo in Het Nieuwsblad.

Na de Europese uitschakeling kende AA Gent al een dipje. “Ik ben oprecht benieuwd om te zien hoe mijn spelersgroep omgaat met de druk tijdens Play-off 1”, aldus Dury. “Hoe zal de groep reageren op een eventuele ontgoocheling? Dat zijn de elementen waarom ik de titel niet als doelstelling wil formuleren.”

“Ik ben nog niet vergeten hoe we toen het noorden kwijt raakten. Achteraf hadden we het echt lastig en verloren we niet toevallig onze thuiswedstrijden tegen Club Brugge en Anderlecht. Ik wil met mijn team echter zo lang mogelijk competitief zijn tijdens Play-off 1. Laat anderen ons maar titelkandidaat noemen, wij werken verder.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties