Vossen: "Geen proces starten voor topschutterstitel"

Steurbaut Kersten
| 25 reacties
Vossen: "Geen proces starten voor topschutterstitel"
Foto: © SC

Een jaar geleden mocht Romelu Lukaku zich na de reguliere competitie kronen tot topschutter in de Belgische competitie. Mogelijk pech voor Jelle Vossen, want nu zijn de reglementen aangepast. Pas na de Play-Offs wordt de beste schutter gehuldigd.

Vossen laat er geen twijfel over bestaan. “Natuurlijk wil ik topschutter worden. Ik sta al het hele seizoen bovenaan en ik verlies niet graag”, zegt de Limburger in Het Nieuwsblad.

De Rode Duivel zag Ivan Perisic ondertussen naderen tot op één doelpunt en met de play-offs krijgt de Kroaat nog wat extra tijd om zich over Vossen te hevelen. “Ik dacht dat de topschutter na dertig speeldagen bekend zou zijn, maar het is nu wat het is. Ik ga er geen proces voor starten.”

“Het zou jammer zijn als ik er nu toch nog naast zou grijpen. Maar ik ga niet speciaal op doelpunten jagen. Strafschoppen opeisen? Dat doe ik al het hele seizoen, maar ze laten me niet trappen. Maar als we bij 0-2 of 0-3 voorsprong een strafschop zouden krijgen, zal ik misschien wel mogen. Ik wil vooral mijn eigen spel blijven spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties