Gorius: "Kan het niet geloven"

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Gorius: "Kan het niet geloven"
Foto: © SC

Julien Gorius zette KV Mechelen met zijn tiende competitietreffer van het seizoen op weg naar de zege tegen Eupen. Het volstond echter niet voor een plaatsje bij de eerste zes. “Dit is heel moeilijk om te geloven.”

Het is een bittere pil om te slikken. Al voor de tweede keer op rij grijpt KV Mechelen nipt naast een ticket voor Play-Off 1. “En dat met 48 punten”, zucht Gorius. “Veel jongens begonnen met stress aan de wedstrijd, maar we hebben onze job gedaan. Jammer dat het niet volstaat.”

“We zetten met deze ploeg uitstekende resultaten neer. Twee jaar op rij worden we zevende. Zoiets is moeilijk te geloven. We hadden een plaats bij de eerste zes verdiend, maar ook Lokeren en Standard verdienen het om erbij te zijn. Ik vind het ook voor Eupen jammer dat ze nu toch nog de barrages moeten spelen, maar op het veld kan je geen cadeaus geven. Hopelijk kunnen ze zich toch nog redden.”

Gorius speelde tegen Eupen opnieuw een sterke wedstrijd. De Fransman maakte niet alleen zijn tiende treffer van het seizoen, maar hij haalde ook regelmatig zijn toverstokje boven. Een hakje, een pass achter het steunbeen of een flitsende dribbel? All in one package.

“Ik heb veel vertrouwen”, stelt Gorius. “Al een heel seizoen verkeer ik in een uitstekende vorm. Ik had me heel goed voorbereid op deze belangrijke wedstrijd en ben fier op mijn prestatie.”

Jammer voor Gorius, maar de Fransman moet zijn trukendoos nu bovenhalen in Play-Off 2. “Het zal moeilijk zijn om ons ervoor op te laden, al kunnen we zo nog steeds een Europees ticket veroveren. De weg is nog lang, maar je weet nooit. En we moeten ook voor de supporters spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties