D'Onofrio: "Woensdag is het belangrijkste"

Jelle Vereecke
| 17 reacties
D'Onofrio: "Woensdag is het belangrijkste"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dominique D'Onofrio verbaasde in het Astridpark door zijn absolute sterkhouders op de bank te laten. De vervangers deden het echter perfect, want Anderlecht kwam nooit in de wedstrijd. Zo zijn de basisspelers van Standard fris voor de bekerwedstrijd tegen Gent van aanstaande woensdag.

"Ik heb erover overlegd met de mensen van mijn staf en met de spelers", zegt D'Onofrio in HLN over zijn gewaagde zet. "Ik ken weinig spelers die twee keer in vier dagen dezelfde frisheid aan de dag leggen. We waren het er allemaal over eens dat het belangrijkste voor ons niet hier, maar woensdag moet gebeuren."

"Wij staan op negentig minuten van de finale en als je daar staat, wil je winnen", vervolgt de Standard-trainer. "We moeten ook realistisch blijven in de play-offs. We hebben ons maar op het nippertje gekwalificeerd. Maar na deze zege moeten we proberen in de top drie te geraken."

"Deze zege is hoopvol. De jongens die hier gespeeld hebben, hebben het goed gedaan", aldus D'Onofrio. "De ploeg heeft de opdrachten fantastisch uitgevoerd. Het geeft aan dat we over een goeie groep beschikken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties