Kujovic: "Ik ben supergelukkig"

Steurbaut Kersten
| 17 reacties
Kujovic: "Ik ben supergelukkig"
Foto: © SC

Club Brugge heeft met de 32-jarige Vladan Kujovic een gelukkige doelman binnen gehaald. De Servische Belg moet met zijn ervaring de youngsters Colin Coosemans en Sven Dhoest ondersteunen en adviseren.

Kujovic kon zijn geluk niet op bij de voorstelling als nieuwe doelman van Club Brugge. “Club wil vanaf volgend seizoen een grote rol van betekenis spelen en ik verheug me er nu al op om aan deze fantastische plannen mee te kunnen werken”, zegt Kujovic in HLN.

“Ik was tien jaar geleden al eens in beeld bij Club Brugge, maar nu is het een veel beter moment om de stap te zetten. Ik beschikte toen nog nog niet over genoeg ervaring. Ik ben supergelukkig. De zin om er met een frisse kop aan te beginnen, is zeer groot.”

Kujovic zal vooral Coosemans en Dhoest moeten ondersteunen. “Ik kon me onmiddellijk in dat voorstel vinden. Met mijn positieve ingesteldheid zal ik vanaf mijn eerste dag alles geven. Daarnaast zal mijn grootste zorg erin bestaan zelf topfit te blijven voor het moment dat Club mij nodig heeft. En ik wil minstens één keer kampioen spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties