Anderlecht bindt Biglia langer aan zich

Michiel Derwael
| 228 reacties
Anderlecht bindt Biglia langer aan zich
Foto: © SC

Anderlecht heeft het contract van Lucas Biglia opengebroken. De Argentijn blijft nu tot 2015 bij de Brusselse club. Dat meldde de club woensdag.

De toekomst van de Argentijn bij Anderlecht was onzeker, maar woensdag bereikten beide partijen een nieuwe overeenkomst. Algemeen directeur Herman Van Holsbeeck is tevreden met het langere verblijf van Biglia.

 “Dit voelt aan als een transfer. RSCA heeft altijd in Lucas geloofd en heeft hem derhalve in alle moeilijke momenten gesteund. We zijn ook erg trots om een Argentijns international in onze rangen te hebben. Lucas is een meerwaarde voor RSCA en het Belgisch voetbal”,  verklaart Van Holsbeeck op de clubwebsite.

Ook de Argentijnse international is opgelucht met het nieuwe contract. “Ik heb me altijd goed gevoeld in Brussel. De club beantwoordt aan mijn sportieve ambities en ik heb ook een goede relatie met het bestuur en de fans. Dankzij Anderlecht ben ik Argentijns international kunnen worden. Dat vergeet ik niet”, vertelt de middenvelder.

“Langs deze weg wil Herman Van Holsbeeck danken voor de inspanning die RSCA levert. Het is een blijk van eerbied. Ik zal er alles aan doen om de club te helpen om volgend seizoen kampioen te worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties