"Vargas moet duidelijkheid scheppen"

"Vargas moet duidelijkheid scheppen"
Foto: © SC

Pedro Vargas wijst in SV/M opnieuw naar het gebrek aan respect en professionaliteit bij Club Brugge bij de moeizame contractbesprekingen met zoonlief Ronald Vargas. Blauw-zwart beklemtoont dat het duidelijkheid vraagt aan Vargas.

"Club Brugge heeft nog steeds de intentie om de contractverlenging van Ronald Vargas te finaliseren op basis van de afspraken die zijn gemaakt, kort voor zijn vertrek naar Venezuela", aldusVincent Mannaert.

"Club deed Vargas initieel een sterk verbeterd voorstel voor een contractverlenging van vier jaar. In het gesprek kort voor zijn vertrek, kwam de speler met bijkomende voorwaarden, die het voorstel van Club Brugge nog overtroffen. We zouden vóór 25 mei een antwoord geven."

Vargas mocht twee weken vroeger dan voorzien naar Venezuela afreizen onder begeleiding van een revalidatiecoach van de club.  Nauwelijks een week na zijn vertrek, doken berichten op dat een andere club contact met hem had gezocht en dat Vargas er zou voor open staan.

"We hebben kort daarna contact met hem opgenomen, om te bevestigen dat we akkoord gingen met zijn bijkomende voorwaarden. Maar vorige week kreeg Club nóg maar eens een gevoelig verhoogd voorstel binnen. Waarna de entourage van Vargas liet weten dat de speler ook de wet van ‘78 kon gebruiken om de club te verlaten. Een houding die wij niet gepast vinden."

Voor blauw-zwart moet er een duidelijk engagement zijn van beide partijen.
"Eenspeler moet met volle zin, overtuiging en fierheid voor Club Brugge kiezen en spelen. Daarom verwachten we van Vargas een duidelijk antwoord. Uit de telkens wijzigende financiële eisen concluderen we dat de speler en zijn entourage aansturen op een vervroegd vertrek."

"Wij verwachten Vargas hier in elk geval terug op 17 juni en willen nog altijd zijn contractverlenging op een correcte manier afronden volgens de voorwaarden die we met de speler hebben besproken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties