"Zulte Waregem mikt op de play-off I"

Fabian Morren
| 47 reacties
"Zulte Waregem mikt op de play-off I"
Foto: © SC

Na een wat minder seizoen hoopt Zulte Waregem in de komende jaargang weer mee te doen voor de play-off I. "Kalezic doet me denken aan Dury", aldus voorzitter Willy Naessens aan de VRT.

"Vorig seizoen was heel woelig", weet Willy Naessens. "Bart De Roover als vervanger van Francky Dury was eigenlijk een mislukking. Met Hugo Broos ging het beter, maar daarna verloren we manager Vincent Mannaert aan Club."

"Eigenlijk wil ik dat allemaal snel vergeten, maar het was wel leerrijk. We hadden ook enkele moeilijke jongens. Enkele van die spelers zijn weg, maar met Darije Kalezic hebben we vooral een strenge coach. Hij doet me aan Dury denken en zal ze op de rails houden."

Met Patrick Decuyper heeft Zulte Waregem een ambitieuze manager. "Ik moet Decuyper zeker niet intomen. Een renpaard moet je sturen, niet afremmen. Vooral het stadionproject wordt belangrijk. Met het nieuwe stadion kan ons budget 30 tot 40% stijgen."

"Binnen drie of vier jaar willen we voor de titel meestrijden. Een doel hebben, is belangrijk. Als je het niet haalt, hoeft het echter geen oorlog te zijn. Dit seizoen hopen we op Play-off."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties