"Anderlecht deed een toptransfer met Jovanovic"

Sam Soetaers
| 129 reacties
"Anderlecht deed een toptransfer met Jovanovic"
Foto: © SC

De voorbije maanden werd Jovanovic klaargestoomd door zijn vriend en ex-Lokerencoach Aleksander Jankovic. Die laatste is ervan overtuigd dat Anderlecht een toptransfer gedaan heeft met het aantrekken van 'Jova'.

De 39-jarige Jankovic is momenteel coach van het Servische beloftenelftal. Hij kent Jovanovic al bijna tien jaar. “Toen Milan in 2004 bij Shaktar Donetsk speelde, werkte ik daar als assistent”, herinnert Jankovic zich nog in 'HLN'. “Daar werden we vrienden.”

“Anderlecht kan Jovanovic volgende week al inpassen in de ploeg en hem speelminuten geven. Toen hij mij om raad vroeg heb ik gezegd dat hij naar Anderlecht moest vertrekken. 'Dat is een topclub in een competitie die je goed kent'. Anderlecht en Milan verdienen elkaar.”

“Milan is de missing link in het team van Jacobs. Ze hebben geen linksbuiten meer sinds het vertrek van Boussoufa. Druk? Jovanovic presteert het beste als hij onder druk staat. Bij Anderlecht bestaan er geen kleinere matchen en dat is wat hij nodig heeft. Anderlecht deed een toptransfer.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties