Jovanovic: "Standard-fans moeten keuze begrijpen"

Melissa Maes
| 95 reacties
Jovanovic: "Standard-fans moeten keuze begrijpen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic is sinds donderdag terug in België. De Serviër legde medische test af bij Anderlecht. Vrijdag tekent Jova zijn tweejarig contract en ’s avonds volgt hij de match Anderlecht-KV Mechelen. “Ik ben gelukkig om weer in België te zijn.”

“Het is goed dat ik snel matchen zal kunnen spelen om weer in topvorm te raken. Bij Anderlecht hebben ze mij een belofte gedaan: ze willen opnieuw een Europese topclub worden. Als de ambities van Anderlecht zich hadden beperkt tot de Belgische competitie dan was dat voor mij niet voldoende geweest”, zegt Milan Jovanovic aan Het Nieuwsblad.

“Of ik niet bang ben voor negatieve reacties van de Standard-supporters? De Luikse mensen moeten mij begrijpen. Ik zal gelukkig zijn als mijn transfer naar Anderlecht geen commotie veroorzaakt. Ik heb veel gedaan voor Standard, want ik was geen speler zoals de anderen.”

“Ik won de Gouden Schoen, werd Profvoetballer van het Jaar en won twee titels. Dat moeten de Standardfans zich blijven herinneren. Ik zal ze ook altijd dankbaar zijn. Standard was de beste periode in mijn carrière, maar in het moderne voetbal moet je keuzes maken. Ik ben evenwel zeker dat ze mij bij Standard zullen begrijpen.”
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties