Van Holsbeeck: "Volgen nog een andere piste dan Mbokani"

Van Holsbeeck: "Volgen nog een andere piste dan Mbokani"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Herman Van Holsbeeck zag er vermoeid uit vrijdagavond. De manager heeft het de laatste dagen heel druk gehad en was bijzonder strijdvaardig na het afronden van de transfer van Milan Jovanovic.

De kritiek die Van Holsbeeck de laatste maanden te verwerken kreeg van de fans en de buitenwereld was enorm, maar hij slaat terug. "Ik heb mijn lijn en daar wijk ik niet van af. Ondertussen heb ik bij Standard en Club Brugge al heel wat collega's op mijn positie zien passeren, maar ik ben er nog altijd. Ik zal tot mijn laatste dag bij Anderlecht niet van de door mij uitgestippelde lijn afwijken."

"En ik laat me liever uitfluiten tijdens de Fan Day, want veertien dagen later kan ik met trots Jovanovic aan het publiek voorstellen. Ik heb tegen de voorzitter gezegd: ofwel slikken we nu de kritiek en ronden we het dossier van Milan binnen veertien dagen af. Ofwel transfereren we hem nu en betalen we een heleboel geld meer. We hebben rustig verder gewerkt en dit is ons antwoord."

Milan Jovanovic is de man die het team op sleeptouw moet nemen. "Ik reken er op dat hij revanche wil nemen. Voor een fiere Serviër is het een kaakslag dat hij niet geslaagd is in Liverpool. Als hij fysiek 100% is, is hij zeker een meerwaarde voor Anderlecht."

De transfer van Mbokani ligt gevoeliger. "Die onderhandelingen slepen aan en niet in de goede zin. We zijn ondertussen al een andere piste aan het volgen, want in het dossier Mbokani gaat het meer achteruit dan vooruit."

Ook over de loting van Bursaspor voor de laatste voorronde van de Europa League had hij iets te zeggen. "We hebben de moeilijkste tegenstander geloot. Onze scouts hebben ons al gezegd dat we de Turken moeten wantrouwen. Het zal een uitdaging worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties