Kawashima: "Ik volg zelfs Nederlandse les"

Fabian Morren
| 12 reacties
Kawashima: "Ik volg zelfs Nederlandse les"
Foto: © SC

Eiji Kawashima denkt voorlopig niet meer aan een transfer. Enkele maanden geleden droomde de doelman van Lierse nog luidop van een overstap naar een grotere competitie.

"Laat ik het zo zeggen: als ik de kans krijg om op een hoger niveau te spelen, zal ik die zeker grijpen. Maar als er zich geen opportuniteit voordoet, blijf ik heel graag bij Lierse. Vorig seizoen was het moeilijk voor mij om bij een ploeg te spelen die tegen de degradatie moest vechten, maar uit die slechte ervaringen probeer ik positieve zaken te halen die me in de toekomst kunnen helpen om een betere doelman te worden", zegt Kawashima in GvA.

"Ik hoef niet per se te vertrekken. Ik voel me na een jaar al goed thuis in België", vervolgt de Japanse international. "Als ik in mijn wagen stap, heb ik geen GPS meer nodig om overal te geraken. Ik ken mijn weg in de buurt van Lier en dat is een fijn gevoel. Ik volg twee keer per week Franse les en één keer per week Nederlandse les. Niet omdat het moet, maar uit eigen beweging. Bij Lierse blijven zou ik dus niet erg vinden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties