Antwerp en Charleroi missen hun start niet

Sam Soetaers
| 94 reacties

Antwerp heeft de topper op de eerste speeldag in tweede klasse gewonnen. The Great Old keerde met drie punten terug uit Lommel. Ook Charleroi en Waasland-Beveren wonnen hun wedstrijd.

Lommel United start het seizoen met een nederlaag op eigen veld. Al vroeg in de partij bracht Oris de bezoekers op voorsprong. De ploeg van coach Franky Van der Elst kon die achterstand niet meer goed maken.

Charleroi sloot zijn eerste partij in tweede winnend af. De Zebra's haalden het van Tienen. De bezoekers waren na tien minuten in de tweede helft op voorsprong gekomen door een goal van Vanherberghen. Nog geen tien minuten later stond Charleroi alweer op voorsprong. Kudemor en Yagan bezorgden hun team de zege.

Waasland-Beveren won daar weer met 1-3 van Woluwe. Onana (2x) en Seoudi scoorden voor Waasland-Beveren. Bryssinck trof raak voor Woluwe.