Mama Kabasele: "Nathan scoort veel"

Jarryd Naegels
| 22 reacties
Mama Kabasele: "Nathan scoort veel"
Foto: © SC

Nathan Kabasele was het voorbije weekend de redder van Anderlecht. Het neefje van Dieumerci Mbokani wordt een grote toekomst voorspeld. "Maar vergelijk hem niet met Lukaku."

De zeventienjarige Kabasele zorgde met een doelpunt en een assist ervoor dat Anderlecht niet verloor van Bergen. Zijn mama Lily doet in Het Nieuwsblad het verhaal van zijn leven. "Toen hij vijf jaar was, verloor hij zijn vader. Natuurlijk dat ik hem verwen."

Haar zus Marleen is de vrouw van Mbokani. "Nathan is het neefje van Dieu", bevestigt Lily. "Ooit willen ze eens in dezelfde ploeg spelen. Jammer dat Dieu net nu geblesseerd is. Hij had voor de wedstrijd trouwens nog gezegd tegen Nathan dat hij ging scoren."

"Nathan is iemand die veel scoort", zegt ze nog. "Lille toonde zelfs al interesse in hem. Bij Anderlecht blijft hij echter kalm. Hij is gefocust op het voetbal. Uitgaan doet hij zelden."

Ook de entourage bij de Belgische U17 is enthousiast over Kabasele. "Je mag hem wel niet vergelijken met Lukaku", klinkt het. "Nathan is meer een buitenspeler. Hij kan ook een grote carrière maken, maar hij moet nog veel leren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties