Maazou: "Blij terug in België te zijn"

Anthony Van der Planken
| 16 reacties
Maazou: "Blij terug in België te zijn"
Foto: © SC

Maazou maakt binnenkort zijn wederoptreden op de Belgische velden. De spits tekende immers onlangs bij Zulte Waregem en werd vandaag aan de pers voorgesteld. Maazou is naar eigen zeggen erg blij terug in België te zijn.

"Ik kon ook naar Griekenland en Frankrijk, maar ik ben blij terug in België te zijn”, vertelde Maazou. “Niet enkel voor mij zoontje Salim van elf maanden oud, maar hier is het veel rustiger. Ik voelde mij niet meer goed in mijn vel in Moskou. Toch, bij CSKA heb ik veel geleerd van goede spelers. Het is een topclub." (essevee.be)

"Zulte Waregem is ook ambitieus. Ik heb er enkele goede wedstrijden met Niger opzitten. Ik scoorde tegen Zuid-Afrika voor 100.000 toeschouwers. We hebben genoeg aan een gelijkspel tegen Egypte om ons voor het eerst in 50 jaar te kwalificeren voor de Afrika Cup. Ik wil een goed seizoen spelen voor Essevee en zo veel mogelijk goals maken. Tankary heeft hier al gespeeld als Nigerees dus ik ben niet de eerste (lacht). En ik herinner me nog Onyewu van Standard. Een beer van een vent. Jammer dat ik met hem geen duels meer kan uitvechten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties