Juhasz: "Ja, ik was boos"

Fabian Morren
| 11 reacties
Juhasz: "Ja, ik was boos"
Foto: © SC

Roland Juhasz zag een transfer naar Glasgow Rangers door de vingers glippen. Intussen heeft de Hongaarse verdediger van Anderlecht de knop weer omgedraaid.

"Ik ga niet wegsteken dat ik boos was. Maar dat is het verleden. Vandaag hebben mijn manager en ik een onderhoud met Van Holsbeeck over mijn toekomst. Ja, daar zal onder meer over de prijs gesproken worden waarvoor ik in juni weg kan", zo zegt Juhasz in HLN.

"In januari vertrek ik zeker niet. Ik zou het geen goeie zaak vinden om tijdens het seizoen de club te verlaten. Anderlecht heeft me veel gegeven, het is niet omdat we deze zomer een meningsverschil hadden dat ik plots geen respect meer zou tonen ten aanzien van mijn werkgever. Ik heb veel aan Anderlecht te danken."

Anderlecht speelt donderdag tegen AEK Athene. Vorig seizoen won paars-wit met 3-0. "Ik denk dat beide wedstrijden niet vergeleken kunnen worden. Ten eerste zit er bijna een jaar verschil tussen en bovendien zijn de twee ploegen serieus veranderd. Het is moeilijk om de waardeverhoudingen goed in te schatten. Cruciaal in een groepsfase is om een goede start te nemen. Zeker als je thuis speelt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties