Maaroufi: "Ik was te ongeduldig als jongere"

Mathias Dumarey
| 16 reacties
Maaroufi: "Ik was te ongeduldig als jongere"
Foto: © SC

RC Mechelen trekt vandaag voor de beker naar Cercle Brugge. In de kern van de Mechelaars zit ene Ibrahim Maaroufi, een voormalig talent een mooie carrière aan zich zag passeren door domme fouten.

"Ik was zoals zoveel jongeren te ongeduldig en dan doe je domme dingen", weet Ibrahim Maaroufi in GvA. "Bij Inter Milaan leerde ik veel, maar ik kreeg er amper kansen om me te tonen. Ik neem de trainer van toen, Roberto Mancini, niets kwalijk. Het is een coole man", aldus Maaroufi.

"Als ik nu op alles terugkijk, was ik beter langer bij Inter gebleven. Ik heb nu een slechte naam omdat ik op korte tijd nogal wat clubs heb versleten. Ik heb dit wel nooit gewild en vind dat ik onterecht zo wordt bekeken", gaat de Belgische Marokkaan verder.

Maaroufi ziet zijn avontuur in de Belgische derde klasse als een kans om te bewijzen dat hij niet op basis van zijn kwaliteiten mislukt is aan de top. "Ik ben ervan overtuigd dat mijn beste jaren nog moeten komen. Over twee jaar wil ik weer op een hoger niveau spelen want eerste klasse is mijn doel. Ik ben tenslotte nog maar 22 en keerde terug naar Belgie omdat mijn vrouw moest bevallen. Ik voel me nog altijd Belg, ben hier geboren en getogen en Anderlecht blijft er mijn club", besluit Maaroufi.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties