Reactie De Sutter: "De moeilijke dagen zijn reeds achter de rug"

De Sutter: "De moeilijke dagen zijn reeds achter de rug"
Foto: © SC

Lang geleden dat Tom De Sutter nog eens een doelpunt scoorde. Tegen Sturm Graz kreeg hij 20 minuten speeltijd en kreeg eindelijk ook de bal tegen de netten.

Johan Walckiers in Anderlecht

De Sutter bleef er echter stoïcijns kalm onder. "Het doet altijd deugd om een doelpuntje mee te pikken, maar het belangrijkste is dat de ploeg het goed doet", antwoordde hij met een cliché. "We moeten dit niveau aanhouden om eerste te worden in de groep. Dat we de enige ploeg zijn met het maximum wil ook niet zeggen dat we de beste ploeg zijn."

De kansen voor De Sutter zijn dit seizoen beperkt, maar daar heeft hij zich blijkbaar al over gezet. "Het is geen makkelijke situatie, maar de moeilijke dagen zijn al achter de rug", berust hij. "Ik lig er ook niet wakker van. Ik neem mijn werk niet mee naar huis. Het is zoals het is."

"Een spits leeft van doelpunten. Als er één of twee binnengaan, loopt het daarna waarschijnlijk makkelijker. Ik ben ook geen typische spits. Ik mis dat beetje meeval", aldus de spits die gevierd werd door zijn ploegmaats na zijn doelpunt. "Ja, ik denk dat ik goed in de groep lig. Dat is ook onze sterkte: de eenheid binnen de ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties