Reactie Vleminckx: "Verstandhouding met Dirar is top"

Tomas Taecke
| 25 reacties
Vleminckx: "Verstandhouding met Dirar is top"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bjorn Vleminckx tekende zondag de winnende treffer aan in het duel tegen hekkensluiter STVV. De spits was na afloop vol lof voor zijn verdediging die andermaal de nul hield.

Tomas Taecke in Brugge

"Een tegenstander als STVV oogt op papier eenvoudig maar is dat in werkelijkheid allesbehalve", zei Vleminckx vlak na de wedstrijd. "Dat is in het verleden genoeg bewezen, gelukkig konden we vandaag opnieuw winnen".

"We houden vandaag andermaal de nul. Aangezien Club Brugge altijd scoort, is dat fantastisch. Tegen Genk bijvoorbeeld speelden we attractief, maar kregen we veel goals om de oren. Vandaag is het minder spectaculair maar winnen we wel elke wedstrijd".

"Het doet deugd om opnieuw te scoren, maar ik ben vooral tevreden over de huidige vorm waarin ik verkeer. Dat Nabil Dirar andermaal de assist gaf, bewijst dat de verstandhouding tussen ons heel goed is".

"De mensen moeten nog wat wennen aan de nieuwe speelstijl, maar uiteindelijk levert die wel punten op. Het is ook niet zo dat we met elf man voor onze eigen goal spelen", aldus Bjorn Vleminckx.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties