"Daum heeft duidelijk plan voor de linietrainers"

Fabian Morren
| 39 reacties
"Daum heeft duidelijk plan voor de linietrainers"
Foto: © SC

Christoph Daum zette de linietrainers tot aan de winterstop op non-actief. Spitsentrainer Kenneth Brylle maakt zich geen zorgen.

"Daum heeft een duidelijk plan voor ons", vertelt de 52-jarige Brylle in HLN. "Wij hadden een goed gesprek met hem. Daum was heel positief. Hij vertelde dat het stom zou zijn om geen gebruik te maken van onze expertise. Ik had een heel goed gevoel na die vergadering."

"Na de trainerswissel zijn er drie weken voorbijgegaan zonder dat wij wisten waar we aan toe waren. Vanuit het bestuur is er altijd gezegd dat we ons geen zorgen hoefden te maken, en dat is ook gebleken."

In januari hervatten Brylle en co de individuele trainingen. Bij de groepstrainingen zullen ze niet meer assisteren. "Aan de ene kant is dat spijtig, want ik deed dat graag, maar aan de andere kant is het misschien overdreven dat je met zeven trainers een groep van 20 spelers staat te coachen", zo zegt Brylle.

"Daum is bij Manchester United gaan kijken hoe de individuele trainers daar werken. Hij heeft een duidelijk plan voor ons: wij moeten schaven aan de individuele kwaliteiten van de spelers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties