Melissa Maes
| 7 reacties

Twente was al zeker van groepswinst, maar verloor vanavond van Wisla Krakau. Moussa Dembélé speelde met Fulham gelijk tegen Odense en moet zo afscheid nemen van de Europa League.

Wisla Krakau - FC Twente 2-1

Lukasz Gargula bracht na ruim tien minuten de thuisploeg op voorsprong. Vijf minuten voor de rust zette Luuk De Jong de scheve situatie opnieuw recht. Nacer Chadli werd tijdens de koffiepauze vervangen door Ola John.

De tweede helft was nog maar pas op gang gefloten of Wisla Krakau stond alweer op voorsprong via Tsvetan Genkov.

Fulham - Odense BK 2-2

Fulham stond voor de rust al op een veilige 2-0-voorsprong tegen Odense. Clint Dempsey en Kerim Frei schreven de doelpunten op hun naam. De laatste van groep K gaf niet zomaar op en Hans Henrik Andreasen wist de 2-1 in doel te werken. Odense maakte in de toegevoegde tijd nog gelijk via Baye Djiby Fall.