Verlaat Van Acker Club Brugge?

Tomas Taecke
| 132 reacties
Verlaat Van Acker Club Brugge?
Foto: © SC

Thibaut Van Acker zoekt na 14 jaar Club Brugge mogelijk andere oorden op. De 20-jarige middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een vertrek en verkast misschien deze winter nog. Ook Jannes Vansteenkiste lijkt blauw- zwart eerstdaags te gaan verlaten.

Tomas Taecke in Brugge

Club Brugge-middenvelder Thibaut Van Acker zal blauw-zwart mogelijk snel verlaten. De getalenteerde middenvelder - die bij Club niet kan rekenen op een basisplaats- is gegeerd door enkele Belgische eersteklassers, waarvan één club zeer concreet is. Onze redactie weet dat Van Acker, wiens geduld al twee jaar op de proef wordt gesteld, al een principeakkoord heeft met de club uit de Jupiler Pro League.

Van Acker zou Club Brugge tijdens deze mercato aanvankelijk verlaten indien er zich een nieuwe middenvelder zou melden in het Jan Breydelstadion. Op de persvoorstelling van aanwinst Carlos Bacca gaf Vincent Mannaert dinsdagmorgen aan dat het inlijven van een controlerende middenvelder door de blessure van Vadis topprioriteit is.

"De blessure van Vadis is natuurlijk een enorme tegenvaller", zegt de algemeen manager van blauw-zwart. "We zijn genoodzaakt een nieuwe defensieve middenvelder te zoeken, dit is nu echt wel aan de orde. Naast een aanvaller zijn we ook op zoek gegaan naar een linksbenige verdediger, maar door het wegvallen van Vadis is een vervanger op zijn positie nu plots wel prioritair".

Ondertussen zal ook Jannes Vansteenkiste het blauw-zwarte schip met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid verlaten. De verdediger is op enkele details na rond met OHL en zal het seizoen hoogst waarschijnlijk rondmaken bij de Leuvense promovendus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties