Reactie Padt: "Best tevreden over eigen optreden"

Melissa Maes
| 26 reacties
Padt: "Best tevreden over eigen optreden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sergio Padt speelde dinsdag zijn tweede wedstrijd voor AA Gent. Eerder kreeg de doelman Racing Genk voorgeschoteld, nu moest de Nederlander de kleuren van blauw-wit verdedigen tegen Anderlecht. Dat bleek geen makkelijke opgave te zijn.

Melissa Maes in Anderlecht

“Ik wist pas drie uren voor de wedstrijd dat ik in het doel ging staan. Frank Boeckx was niet honderd procent, problemen met zijn rug. Maar ik ben blij dat ik het niet veel langer op voorhand wist, want dan zou ik deze middag misschien niet meer rustig hebben geslapen”, klinkt het bij Sergio Padt na de partij.

“Over mijn eigen optreden ben ik best tevreden, maar Anderlecht is de verdiende winnaar. Ze voetbalden goed en wij vonden op geen enkel moment de mogelijkheid om gelijk te maken.”

AA Gent wist dit jaar nog geen enkele officiële match te winnen. Zaterdag ontvangt het thuis de rode lantaarn. “Het wordt tijd dat we die eerste officiële wedstrijd kunnen zegevieren”, benadrukt de Nederlandse doelman.

“We moeten onze kopjes koel houden en vooral rustig blijven.” Hebben de prestaties invloed op de sfeer in de kleedkamer? “Helemaal niet, gefrustreerde reacties tegenover elkaar blijven uit.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties