Daum na wintermercato: "De balans is nog niet goed"

Daum na wintermercato: "De balans is nog niet goed"
Foto: © SC

Christoph Daum springt huppelend in het rond als hem gevraagd wordt of hij tevreden is met de wintertransfers. De versterkingen zijn goed, maar het vertrek van Dirar en het niet aantrekken van een extra middenvelder zijn de heikele punten.

"Noch de voorzitter, noch ikzelf kan tevreden zijn met de situatie zoals die nu is. Maar het is nu zo, het belangrijkste is de match tegen Beerschot zondag. En daar kan Nabil Dirar ons niet meer bij helpen. En de spelers die we niet haalden evenmin", liet Daum zich ontvallen.

"Bakenga kende ik niet. Ik liep hem hier tegen het lijf en vroeg: Wie ben jij? Hij antwoordde: Je nieuwe speler.(lachend) Zo zijn hier de transfers gedaan. Ik kan alleen maar zeggen: goede keuze", vervolgt hij in Het Nieuwsblad. "Want met Bakenga heb ik een speler barstensvol talent. Ook Figueras is zonder discussie een fantastische transfer."

"Maar jammer genoeg hebben we niet meer spelers gevonden die we echt kunnen gebruiken. De balans is niet goed. Aanvallers en verdedigers genoeg , maar ik heb amper middenvelders en moet improviseren. Daarom ook dat ik voor de Europese lijst geen keuze had. In het doel heb ik alternatieven met Kujovic. Maar als een verantwoordelijke coach moest ik wel kiezen voor een veldspeler en Jorgacevic thuislaten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties