Kaminski: "OHL zal niet zakken"

Melissa Maes
| 3 reacties
Kaminski: "OHL zal niet zakken"
Foto: © SC

Thomas Kaminski moest zich vorige week in de Cristal Arena vijf keer omdraaien om de bal uit zijn doel te halen. De goalie is overtuigd dat OHL nu wel punten kan pakken tegen zijn voormalige club, AA Gent.

Thomas Kaminski maakte vorig jaar zijn debuut voor OHL tegen ex-club AA Gent. Toen kreeg de doelman liefst zes goals om de oren. “Gent is een heel sterke ploeg en dat hebben we daar ook ondervonden”, laat de goalie via de clubwebsite weten.

“Maar ondertussen hebben we ons flink herpakt en bewees OHL dat het ook in uitwedstrijden een vuist kan maken. Op uitzondering van vorige week dan (5-0), maar dat was een uitschuiver en het is nu ook niet in Genk dat we de punten moeten pakken.”

“Die nederlaag mag dus hoegenaamd niet meespelen. We hadden het daar overigens in de tweede helft minder moeilijk. Ik ben overtuigd dat we die mindere periode snel naar de vergeethoek zullen spelen. We komen hier dus zeker sterker uit.”

"OHL zal niet zakken"
Kaminski is er zeker van dat OHL thuishoort in eerste klasse. “Lierse wipte wel over ons en Westerlo staat slechts vijf punten achter, maar we moeten blijven van onze eigen mogelijkheden uitgaan. Naar onszelf blijven kijken is de boodschap.”

“OHL zal niet zakken, zeker niet met deze namen in de ploeg en de kwaliteiten die we hebben. Nu komt het erop aan dat ook te bevestigen op het veld, wat we zeker zullen doen”, besluit Kaminski.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties