UPDATE: OHL heeft dringend hulp nodig

Melissa Maes
| 18 reacties
UPDATE: OHL heeft dringend hulp nodig
Foto: © SC

OHL roept zijn fans op om zo snel mogelijk naar Den Dreef af te zakken om de toegangswegen en tribunes sneeuwvrij te maken. UPDATE: de wedstrijd tegen AA Gent zal plaatsvinden.

Eerdere berichtgeving meldde dat het veld van OHL was afgekeurd, maar daar is nog GEEN sprake van. "Op dit moment wordt het ijslaagje verwijderd." Om 14 uur volgde een nieuwe keuring van het veld en de wedstrijd tegen AA Gent zal vanavond plaatsvinden.

"Het is juist dat een oproep naar onze supporters toe werd gelanceerd, maar dat heeft niets met het terrein te maken, maar wel met het sneeuwvrij maken van toegangswegen en tribunes", klinkt het bij OHL.

De tegenstrijdige berichtgevingen zijn ontstaan door een misverstand van de veiligheidsverantwoordelijke en de supportersfederatie.

Lees hier de vorige berichtgeving:

“Zonet kregen wij telefoon van de veiligheidsverantwoordelijke van OHL met een rampzalige boodschap: onder de ballon van de veldverwarming is condens ontstaan dat beginnen druppelen is met tot gevolg dat er aanzienlijke stukken van het terrein werden omgetoverd tot schaatsbaan.”

“Tot overmaat van ramp heeft de scheidsrechter laten weten dat indien het ijs vanavond niet weg is, hij noodgedwongen het terrein zal moeten afkeuren. Indien het speelveld vanavond niet speelklaar geraakt, riskeert onze geliefde club dus om een forfait-nederlaag aangesmeerd te krijgen.”

“Daarom vraagt OHL aan iedereen om zo snel mogelijk naar Den Dreef af te zakken, gewapend met bladblazers, sneeuwschoppen, borstels en bladgritsels. Momenteel zijn er al een aantal mensen aan het werk onder de ballon maar het is duidelijk dat meer mankracht nodig is!”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties